top of page

De Nacht van Strijp-S

14 jun. 2022

Op 3 en 4 september 2022 wordt de Nacht van Strijp-S georganiseerd! Een 24-uurs markt waarbij iedereen kan meedoen!

Beste Strijp-S’er,

Zaterdag 3 september tot zondag 4 september wordt voor de eerste keer ‘De Nacht van Strijp-S’ georganiseerd. Dit initiatief biedt de mogelijkheid voor bewoners en ondernemers, horeca en culturele instellingen om te zich presenteren op Strijp-S.

Verwacht een 24-uurs markt met spullen, muziek, bruisende drankjes en heerlijke hapjes. Het centrum hiervan vindt plaats op het Ketelhuisplein en daarnaast zijn veel omliggende locaties geopend, van 3 September, 18:00u tot en met 4 September, 18:00u.

‘De Nacht van Strijp-S’ laat de levendigheid zien van dit bijzondere gebied. Vele culturele instellingen op Strijp-S en verschillende horeca ondernemers doen hun deuren open. Door de vrije vorm van deze 24-uurs markt is dit initiatief open voor iedereen om aan deel te nemen.

Meedoen?

Dus, ben jij bewoner of ondernemer in het gebied en wil je producten of diensten aanbieden op de markt, of meedenken over dit idee? Wat mag er volgens jou zeker niet ontbreken? Wil jij of jouw organisatie meedoen? Neem dan even contact op met ons via pro@klokch.nl

Of kom op dinsdag 12 juli naar de informatie avond bij Blue Collar Hotel, we starten om 19:30u


bottom of page