top of page

Nachtwandeling met Braintours Eindhoven over Strijp-S

Strijp-S

OVER DE LOCATIE & BESCHIKBAARHEID TIJDENS DE NACHT VAN STRIJP-S

Het programma wordt steeds gaver. Braintours Eindhoven geeft een exclusieve nachtwandeling langs alle activiteiten op Strijp-S . En we bezoeken een paar bijzondere plekken waar je een gaaf uitzicht hebt over Strijp-S en Eindhoven.

De eerste wandeling start om 23.00 uur bij De Ontdekfabriek en wij eindigen bij het Klokgebouw . Onderweg stoppen wij bij MU, Plug In City, DaydayGay, Area 51 Eindhoven, Het Ketelhuis, FeelGood Market Ketelhuisplein, Natlab , Rabauw Brewpub Strijp-S , Brouwerij Het Veem, Blue Collar Hotel etc...

Op zondag wordt er een ochtendwandeling georganiseerd om 06.00 tot ongeveer 08.00 uur. Tijdens de wandeling krijg je lekker een croissantje en verse koffie/ thee.


Tijdens de wandeling krijg je ook nog een lekker hapje & drankje. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De nachtwandeling is om 23.00 uur en een ochtendwandeling 06.00 uur. Het is maar liefs € 17,50 per persoon. De wandeling wordt ondersteund met lichtgevende head-set met tussendoor live muziek vanuit @rararradio. Het is maar eenmalig!

Ervaar Strijp-S bij nacht. Loop gezellig mee! Dit wil je meemaken. Interesse stuur een mail naar info@braintours.nlbottom of page