top of page

FleaGood Market

Ketelhuisplein

OVER DE LOCATIE & BESCHIKBAARHEID TIJDENS DE NACHT VAN STRIJP-S

Nieuw! Met gratis entree. De FleaGood Market is een rommelmarkt in FeelGood sfeer. Het vintage & tweedehands zusje van de FeelGood Market. Voor particulieren en ondernemers. Stand boeken? Koop een ticket https://www.chipta.com/tickets/event/49363/fleagood-market/

Alleen voor tweedehands, Food en activiteiten.

Een bruisend evenement met nog mooie producten die een 2de leven verdienen, activiteiten, hapjes en drankjes uit alle werelddelen en goede muziek.

Ook activiteiten zoals massage, schmink, of yoga kunnen zich inschrijven!

Deze markt is alleen voor Tweedehands, Vintage, Recyclede producten, activiteiten en Food. Het is niet toegankelijk voor de verkoop van nieuwe producten, stuntverkoop en restpartijen, tenzij schriftelijk met ons overeengekomen.

Meedoen met tweedehands of een activiteit? Boek je plaats via deze link: https://www.chipta.com/tickets/event/49363/fleagood-market/

Meedoen met Food of heb je een vraag? Mail ons naar:info@feelgoodmarket.nl

Foodtrucks worden geselecteerd op ambachtelijkheid, duurzaamheid, originaliteit en uitstraling.

Prijzen: Voor tweedehands en activiteiten: 4 x 2 meter grondplaats €20 Kraam €17,50 (alleen in combinatie met grondplaats)

Food: 4x3 meter grondplaats €105,- ex btw 4x1 meter kraam €105 ex btw Extra meter €17,50 per meter

Help jij ons dit van de grond te krijgen? Zegt het dan voort… Voor meer hergebruik, duurzaamheid en een gezellig, gratis evenement erbij.

Wanneer: 4 september 2022 Tijden: 12:00-18:00 uur Waar: Ketelhuisplein, Strijp S, Eindhoven Gratis entree!

bottom of page